• Beste prijsgarantie
  • Gratis wifi
  • 100% Rookvrij
Kamertypes

Kamertypes

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien

Bekijk kamers
Omgeving

Omgeving

Wat is er te doen in de omgeving van ons hotel?

Ontdek Haarlem
Arrangementen

Arrangementen

Bekijk onze aantrekkelijke arrangementen.

Arrangementen

Ibis Styles Haarlem City Hotel

Het hotel heeft 109 kamers in diverse types. Zo zijn er 2-persoonskamers maar ook kamers met een slaapbank waar bijvoorbeeld de kinderen kunnen slapen zonder dat u een extra kamer moet boeken. Op de hotelkamers vindt u 8 sportthema's, namelijk; schaatsen, voetbal, ijshockey, wielrennen, hardlopen, badminton, tennis en basketbal.

Sport is belangrijk voor Haarlem. Bekende sporters zoals Floris Jan Bovelander, Dennis van der Geest, Yvonne van Gennip en Jaap Eden komen uit Haarlem. Hun grote foto’s zijn te bewonderen op het Kennemer Sportcenter gelegen op 100m afstand van het hotel. Geen wonder dat ze de weg waar het hotel aan gebouwd is de sportboulevard noemen! Pal naast het hotel ligt de ijsbaan (geopend van oktober tot en met maart) en enkele kilometers verder het honkbalstadion.

Het hotel beschikt over 32 parkeerplaatsen waar u tegen betaling van € 5,00 per 24 uur gebruik van kunt maken. Indien deze vol zijn, kunt u parkeren op de openbare parkeerplaats achter de ijsbaan en sporthal of aan de overkant van de straat bij Squash Haarlem.