Lees hier alles over upcoming events en nieuws uit de omgeving!

Haarlem Culinair

Van donderdag 4 tot en met zondag 7 augustus kun je tijdens Haarlem Culinair allerlei dingen proeven van de deelnemende restaurants in Haarlem. Op de Grote Markt is het één groot culinair feestje. Ook dit jaar weer aandacht voor visueel entertainment en natuurlijk de uitreiking van de Smulpaap. Als beeldbepalend evenement van Haarlem wordt met de BESTE SMAAKMAKERS van Haarlem weer het grootste restaurant van Noord Holland neergezet op de Grote Markt.

Culinair Haarlem ontdekken? Boek hier een kamer en kom meerdere dagen proeven!

Haarlem Jazz & More

Van woensdag 17 tot en met zondag 21 augustus is in de oude binnenstad van Haarlem overal muziek! Haarlem Jazz & More bestaat 10 jaar en dat wordt groots gevierd. Tijdens Haarlem Jazz & More zijn er elke avond op verschillende locaties toffe artiesten te vinden. De line-up is bekend! Dit jaar spelen onder andere: Kriss Kross Amsterdam, Candy & Hans Dulfer, The Afterparty, Sabrina Starke, The Partysquad, Willie Wartaal, Katie Koss en The Cool Questz. Ook zijn er dit jaar weer bijzondere indoor locaties met pure jazz concerten.

Van de muziek van Haarlem Jazz & More geniet je helemaal gratis. Het volledige programma is te vinden op: haarlemjazzandmore.nl/programma.

Dutch Valley

Op zondag 14 augustus vindt de tiende editie van Dutch Valley plaats! Op slechts 10 minuten rijden vanaf ibis Styles Haarlem City vindt je Recreatiegebied Spaarnwoude, waar het festivalterrein gelegen is.

De line-up van Dutch Valley 2022 bestaat zoals altijd uit alleen maar uit topartiesten van eigen bodem. Dutch Valley 2022 heeft zeven verschillende podia, gevuld met alle muzikale stijlen die Nederland rijk is, varierend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul. Op de mainstage staan dit jaar onder andere Snelle, Tino Martin, Anouk, Frans Duijts en Wolter Kroes.

Ga jij naar Dutch Valley? En wil je daarna overnachten in ons hotel? Dan hebben we een speciale kortingcode voor je. Kijk hiervoor op de website van Dutch Valley.

Veerplasfestival

Op zaterdag 11 juni is het Veerplasfestival! Van 13:00 tot 23:00 uur kun je zes podia bezoeken met deep/techhouse, hitjes, 80/90/00’s, guilty pleasures, classics, techno en disco, diverse foodtrucks en entertainment. En dit alles op het mooiste plekje tussen Haarlem en Amsterdam: de Veerplas. De afterparty vindt plaats in Patronaat Haarlem.

Vanaf de Veerplas ben je binnen een kwartier rijden bij Ibis Styles Haarlem City. Geen zin om naar huis te gaan, maar liever slapen in de buurt? En de volgende ochtend aansluiten bij het ontbijt? Boek dan hier je overnachting.

Reuzenbol onthuld!

De Reuzenbol 'Bollenstreek' is onthuld door burgemeester Jos Wienen!

Wij hebben een Reuzenbol geadopteerd. Deze bol is de 26e van de ongeveer 80 bollen die in de Duin- en Bollenstreek komen te staan. Alle bollen samen vormen ene fietsroute van maar liefst 125 km. Elke Reuzenbol is beschilderd door een andere kunstenaar en heeft een eigen verhaal.

De Reuzenbol ‘Bollenstreek‘ is gemaakt door kunstenaar Wout Ruigrok uit Lisse. Op de Reuzenbol wordt het internationale karakter weergegeven van het effect wat de kleurige velden hebben op de miljoenen toeristen van ‘all over the world’. Dit is vormgegeven met een vlaggenlandschap van bloeiende velden.