Praktische informatie over uw verblijf

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren
Het hotel beschikt over 32 parkeerplaatsen waar u tegen betaling van €7,50 per 24 uur gebruik van kunt maken. Indien deze plekken vol zijn kunt u parkeren op de openbare parkeerplaats achter de ijsbaan en sporthal, of aan de overkant van de straat bij Squash Haarlem.

Openbaar vervoer
Op slechts 10 minuten lopen van het hotel bevindt zich station Bloemendaal. Hier stoppen treinen uit de richting Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. In de omgeving zijn ook diverse bushaltes. Voor een actueel overzicht van de dienstregeling van het openbaar vervoer in Haarlem kunt u kijken op: https://9292.nl/.

Ontbijt


Wij serveren een heerlijk ontbijtbuffet voor €14,75 per persoon.

Op maandag tot en met vrijdag staat het ontbijt voor u klaar van 7:00 uur tot 10:00 uur. Op zaterdag en zondag is dit van 7:00 tot 10:30 uur.

Wij serveren het ontbijt in onze lobby/lounge, wij vragen u gedurende het ontbijt nog steeds enige afstand te houden tot andere gasten. Bij check-in vragen wij u uw gewenste ontbijttijd door te geven zodat wij een tafel voor u kunnen reserveren zodat wij het aantal gasten die tegelijk komen ontbijten kunnen blijven reguleren.

Praktische informatie

Check-in: na 15:00 uur
Check-out: voor 12:00 uur 

De toeristenbelasting bedraagt €5,- per persoon per nacht.

Bij het inchecken vragen wij een borg van €50,- of een credit card ter garantie.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Wij zijn een 100% rookvrij hotel.

Wil je geen dag van je fitness plan overslaan? Dat hoeft niet! Als hotelgast sport je bij Squash Haarlem, aan de overkant van het hotel, voor een speciaal tarief van €10 per dag.

COVID-19

Graag brengen wij u op de hoogte van de opgestelde 'spelregels';

  • Uw en onze gezondheid gaat voor alles;  
  • Wij hebben schermen geplaatst bij de receptiebalie om u en onze medewerkers te beschermen;
  • Op diverse plekken hebben wij desinfectie hoeken gemaakt; 
  • Wij nemen geen cash geld aan;
  • Onze bar is geopend tot middernacht, daarna is het uiteraard mogelijk om een drankje of snack af te halen en mee te nemen naar uw hotelkamer;
  • Wij hebben geen eigen restaurant in het hotel maar werken nauw samen met diverse restaurants in de directe omgeving van het hotel. Daarnaast kunt u ook eten laten bezorgen in het hotel wat u in de lobby/lounge kunt nuttigen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden, zij zijn u graag van dienst.